Onderzoek naar ondernemersklimaat | Doe mee en win een iPad!

Op 13 september 2017, in enquete, Winnen, door Admin iPadwinnen

bouwendnederland_logo

Bouwend Nederland en Rijksuniversiteit Groningen onderzoeken welke strategieën bouw- en infrabedrijven inzetten om werk te creëren en prijscompetitie te voorkomen. Om die reden willen we u vragen om deel te nemen aan onze enquête. Het invullen van de enquête duurt 30-45 minuten. Als tegenprestatie ontvangt u een persoonlijk Strategie Paspoort: een benchmarkrapport waarin u ziet hoe uw bedrijf scoort ten opzichte van (soortgelijke) andere bedrijven. Bovendien maakt u kans op een iPad! Start de enquête »

Met het onderzoek willen we de mate van innovatie in de bouw- en infrasector in kaart brengen. Het gaat daarbij niet om de innovaties zelf maar wel om het ondernemersklimaat waarin deze innovaties ontstaan.

Win een iPad!

Naast het persoonlijke benchmarkrapport ontvangt u na deelname ook een beknopt adviesrapport met voor u relevante subsidiemogelijkheden. Bovendien verloten we een gloednieuwe iPad onder die deelnemers die de enquête volledig hebben ingevuld.

Gebruik uitkomsten

De antwoorden worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en worden nooit op individuele basis teruggekoppeld. Vergelijkingen gebeuren alleen op basis van geaggregeerde, geanonimiseerde data.

Klik hier om te starten met de enquête »


Bezoek onze homepage voor alle iPad acties.
Onze top acties :


 
Copyright 2010 Fidler Productions.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes zijn eigendom van Apple Inc.
Free WordPress Themes