Kies ED en win een iPad

Op 16 april 2014, in Facebook, Winnen, door Admin iPadwinnen

Energy Department lanceert binnenkort een animatiefilm die in 90 seconden uitlegt wie we zijn en wat we doen. De film wordt gemaakt rondom ‘ED’. ED werkt bij Energy Department en hij maakt op een simpele manier duidelijk hoe de energiecollectieven van Energy Department worden georganiseerd.

Kies ED

Er is alleen een uitdaging rondom ED. We hebben 3 versies van ED en we weten niet voor welke ED we moeten kiezen. Daarom doen we bij deze een beroep op ons netwerk: help ons bij de keuze voor ED! Welke ED spreekt jou het meeste aan? Als dank voor je keuze verloten we onder de stemmers een iPad.

ED_123
Hoe doe je mee?

Ga naar de Energy Department facebook-pagina en maak je keuze simpelweg bekend door een cijfer onder het bericht te plaatsen. Er zijn maar 3 keuzes. Dus het cijfer 1, 2 of 3 is genoeg. Onder de stemmers verloten we een iPad. De winnaar wordt binnen 2 weken bekend gemaakt via onze website en social media. De winnaar gaat er automatisch mee akkoord dat we zijn of haar naam en foto eenmalig gebruiken bij de bekendmaking van de winnaar over 2 weken.

Klik hier om naar onze Facebook-pagina te gaan.


Bezoek onze homepage voor alle iPad acties.
Onze top acties :


 
Copyright 2010 Fidler Productions.
De logo's en de merk- en productnamen Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes zijn eigendom van Apple Inc.
WordPress Themes